Спорт

Франківська тренерка Ірина Цап: “Завдання на сезон – потрапити до четвірки найсильніших”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Головна тренерка волейбольної команди “ПНУ-Івано-Франківськ” Ірина Цап поділилась враженнями від матчів своїх підопічних у 4 турі Вищої ліги.

“На турі в Чернігові команду чекали два складних поєдинки, це розуміли і тренери, і гравці. Від результатів цього туру залежав сенс подальшої боротьби у Вищій лізі”, – каже Цап.

За її словами, їм потрібні були три очки, які б дозволили їм залишиться у четвірці перед заключним домашнім туром, пише SportIF.

“Гра з “Харків’янкою” давалась важко, адже у них в команді грали дорослі, досвідчені дівчата. Перший сет наша команда витягнула з рахунком 25:22, друга і третя партія були за харків’янками. В четвертій партії команда відіграла до останнього очка, хоч вже і судді, і вболівальники не сподівались на п’яту партію. П’ята партія далась також нелегко. Наша команда програвала з рахунком 9:4, але 8 подач Христини Денещук, і грамотне догравання гравців передньої лінії, які впорались з блоком, привели команду до перемоги з рахунком 15:11″, – розповідає тренерка.

Читайте також: Прикарпатські спортсмени стали призерами міжнародного турніру “Dutch open” у Голландії

За словами Цап, гра з Черніговом складалась інакше. Тренерський штаб розумі, що ця команда випереджала франківчанок як в майстерності, так і у фізичних даних.

“Але на установці на гру ми, тренери, просили дівчат зіграти у свою гру і підчерпнути досвід, якого у нас ще малувато. В команди Чернігова нам вдалось вибороти другу партію. Та на жаль, команда програла 3:1. Але після гри тренер суперників сказав, що “я знав що ваша команда так просто не здасться, дякую за гарну гру”, – розповідає тренерка.

Не всі гравці змогли поїхати на тур через хвороби і травми. Але за словами Цап, вони цілком задоволені результатом. Завдання команди у цьому сезоні залишалося незмінним – потрапити до четвірки найсильніших.

“Кращими гравцями у грі проти “Харків’янки” визначено Ірину Пятковську, тоді як у другій нацкращою стала юна талановита дівчина, членкиня збірної команди України U-17 15-річна Марта Федик“, – підсумувала тренерка.

Нагадаємо, у 4 турі, що минулих вихідних пройшов у Чернігіві, волейболістки “ПНУ-Івано-Франківська” обіграли “ХНПУ-Харків’янку” (3:2) та поступились чернігівському “Педуніверситету-ШВСМ” (1:3).

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.