Люди Спорт Фото

Франківська сотка визначила переможців у веломарафоні на 100 км (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У суботу, 3 серпня, роверисти України з’їхалися до Франківська для участі у першому на Прикарпатті веломарофоні на 100 км – Франківська сотка. Учасники марафону стартували на шосейних та мтб-велосипедах з Крихівців, їхали до центру Делятина, де розверталися і їхали назад. Фінішували всі в Хом’яківці, біля кафе “Мисливець”.

Черз чотири години після старту відбулося нагородження переможців веломарафону. Лідери проїхали 100 км за 2 год 43 хв. Втім, на подолання дистанції в учасників є до восьми годин. Загалом у Франківській сотці взяло участь 160 роверистів.

У категорії шосейні ровери серед жінок першими приїхали Анастасія Крамар, Марта Захарова, Софія Рябцева і Мар‘яна Горлач з Львівського велоклубу Makeba. Усі чотири роверистки приїхали одночасно.

У категорії чоловіки третім був Микола Стефанишини, другим – Андрій Шапочников, а першим приїхав Віктор Гузов.

У категорії МТБ серед дівчат третє місце здобула Анна Терещук, другою була Оксана Петранюк, а першою приїхала Марина Шквиря. Спершу нагородили Марину Шквирю, а згодом і володарок другого і третього місця.

Фото: Ксюшка Артемовська

У категорії МТБ серед хлопців третім був Влад Романчук, другим визначили Артура Канюка, а першим приїхав Петро Страшецький. Однак згодом Артура Канюка дискваліфікували за порушення правил, відтак другим став Влад Романчук, а третім – Олег Гусар.

До слова, найстраший учасник  веломарафону  Юрій Скрипнюк з Коломиї має 62 роки, а наймолодший  – 16-річний Марко Гнатюк з Бурштина.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.