Спорт Фото

Франківська “Говерла” переграла миколаївський клуб, – тепер фінал Вищої ліги

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
П’ятий матч серії між миколаївським БК “Ніко-Баскет” та франківською “Говерлою” завершився  перемогою “ведмедів”. Вони й потрапили до фіналу Вищої ліги.

У перших двох чвертях “Говерла” показала, хто в цій серії чемпіон Вищої ліги. Тож, не зважаючи на вболівальників “Ніко”, які підтримували свою команду, переграла суперників. Сирена на велику перерву зафіксувала 26:40 на користь франківців, повідомили на сайті SportIF.

Довга розмова тренера Валентина Берестнєва зі своїми підопічними у роздягальні не надто пішла на користь “Ніко”. У третій чверті “говерляни” продовжили наступ і на заключну перерву пішли за переваги у більш ніж двадцять пунктів – 45:68.

Заключна десятихвилинка хоч і стала переможною для миколаївців, та не вплинула на підсумковий результат гри. У підсумку, 89:70 і 3:2 у серії – “Говерла” на класі здолала суперників та пробилась до фіналу Вищої ліги.

Одразу п’ятеро гравців “Говерли” перетнули позначку у десять закинутих очок. Найрезультативнішим став Євген Коровяков, що набрав 16 очок та здійснив 7 підбирань.

Тепер у головній серії сезону “ведмеді” зустрінуться з БК “Динамо-Одеса”. Перші матчі фінальної серії заплановані на 28 та 30 квітня в Одесі.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.