Спорт Фото

Франківці вибороли перше командне місце у відкритому чемпіонаті з таеквон-до (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Днями в Івано-Франківську відбувся Відкритий чемпіонат міста з таеквон-до І.Т.Ф. серед дітей, юнаків, юніорів і дорослих.

Змагання пройшли у спорткомплексі «Олімп», повідомляє Репортер з посиланням на інформацію Івано-Франківської філії Національної федерації таеквон-до І.Т.Ф і міського департаменту молодіжної політики та спорту.

Чемпіонат зібрав приблизно 300 учасників із п’яти областей: Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької. Близько 200 спортсменів представляли Прикарпаття.

Змагання проходили у трьох дисциплінах: особисті туль, спаринг і командний спаринг серед усіх вікових груп за правилами ITF. Серед дітей, юнаків, юніорів і дорослих розіграли 250 комплектів нагород.

Франківці – вихованці тренерів Олександра Дмитрува, Дзвенислави Токаревої, Наталії Яровишин та інших – в результаті змагань посіли перше командне місце.

За даними Репортера, вони вибороли 22 золотих, 18 срібних і 15 бронзових медалей. Далі командні місця розподілилися таким чином: Тернопільська область, Львівська, Хмельницька, Чернівецька.

Серед переможців: Максим Куриляк (11-13 років, вага до 50 кг, нині готується до чемпіонату Європи у складі збірної України), Валентин Слюсар (чемпіон світу серед юніорів), Карина Ткачук (чемпіонка Європи серед кадетів), Христина Бабій (тренується під керівництвом Дзвенислави Токаревої) та інші франківці.

Головним організатором чемпіонату виступила Національна федерація таеквон-до І.Т.Ф під керівництвом голови Івано-Франківської філії Олександра Дмитрува.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.