Спорт Фото

ФК «Калуш» – серед шістнадцяти найкращих команд у Кубку України (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У вівторок та середу, у десяти містах відбулися матчі третього попереднього раунду розіграшу України. Єдиний представник нашої області на цій стадії, ФК «Калуш» приймав у себе харківський «Металіст 1925».

Перший небезпечний момент у грі виник на третій хвилині. Калушани провели атаку правим флангом, Ярослав Матвіїв, обігравши свого візаві, зробив прострільну передачу у карний майданчик харків’ян, але ніхто із партнерів не зумів її завершити.

На тридцятій хвилині лише диво завадило підопічним Василя Малика відкрити рахунок у матчі. Спочатку на заваді забитому м’ячу опинилась штанга воріт харків’ян, а на добиванні, з чотирьох метрів, Андрій Кохман не влучив у ворота. Данило Книш мав реальну можливість забивати м’яча, але не використав свій вихід один на один із воротарем харків’ян – Денисом Дьяковим.

На початку другого половини матчу, саме Андрій та Данило, у складі команди господарів, мали можливістіь відзначитись, але їх підвела неточність. Слід відзначити, що свої найнебезпечніші моменти «Металіст 1925» ствроював в компенсований арбітром час. Так у першому таймі, лише диво завадило м’ячу потрапити у площину воріт господарів поля. М’яч був вибитий захисником фактично із лінії воріт. В другому таймі лише бездоганна гра Романа Герича завадила гостям святкувати перемогу у матчі на останніх хвилинах матчу.

Основний час кубкової гри завершився у нічию – 0:0. Для визначення переможця командам довелось грати додатковий час, в якому, як і в основний час гри, домінували господарі поля.

Розв’язка гри настала на 116 хвилині матчу, коли калушанам вдалось провести атаку лівим флангом. Владислав Танчин зіграв до кінця, пройшовши до воріт суперника,та, фактично з лінії поля, зумів зроби пас Данило Книшу, який спрямував м’яча у ближній кут воріт.

Цей забитий м’яч вивів калушан до наступного раунду Кубку України. До того ж, вперше в своїй історії команда з Калуша
спромоглась пройти три матчі кубкових баталій. Слід також відзначити, що матч у Калуші зібрав рекордну кількість вболівальників – понад чотири тисячі.

Жеребкування 1/8 фіналу Кубку України заплановано провести завтра, 28 вересня. Вона відбудеться у Будинку футболу у Києві й буде “сліпе” – без будь-якого розподілу команд згідно рейтингів. Суперниками калушан на цій стадії розіграшу Кубку можуть стати: Динамо, «Шахтар», «Карпати», «Ворскла», «Зоря», ФК «Львів», ФК «Маріуполь», «Чорноморець», «Олімпік», «Десна», «Інгулець», СК «Дніпро-1», «Гірник», ФК «Минай» та «Черкащина-Академія». Матчі цієї стадії заплановано зіграти в кінці жовтня.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.