Відео Спорт

Динамо перемогло Порту і наблизилось до плей-офф (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Київське Динамо здобуло впевнену перемогу над Порту на Драгау, і зробило величезний крок до виходу в плей-офф Ліги чемпіонів. Команда Реброва практично у всіх компонентах переграла свого суперника, а тому заслужено перервала безпрограшну серію драконів, яка тривала з квітня, коли португальці поступилися Баварії.

Кияни включили такий високий пресинг, з яким португальці практично не могли підійти до воріт Шовковського. При цьому, кияни активно використовували фланги в атаці, а в кількості ударів перевершили суперника майже вдвічі.

Перший гол із пенальті забив Ярмоленко, який перехитрив Касільяса, відправивши м’яч точно по центру. Після забитого м’яча Динамо не сіло на своїй половині, а продовжило грати в такому ж ключі.

В другій половині малюнок гри не змінився. Динамо зусиллями Гонсалеса забило другий, і мало всі можливості відправити третій м’яч у сітку воріт суперника.

Лондонський Челсі цього ж вечора переміг в Тель-Авіві місцевий Маккабі 0:4.

Група G

І В Н П М О
1 Порту 5 3 1 1 9-6 10
2 Челсі 5 3 1 1 11-3 10
3 Динамо Київ 5 2 2 1 7-4 8
4 Маккабі Тель-Авів 5 0 0 5 1-15 0

 

Кияни здобули перемогу, яку з усією впевненістю можна назвати тренерською. Тепер Динамо потрібно готуватися до останньої гри з Маккабі, яку команді Реброва обов’язково треба виграти, щоб вперше з часів Лобановського вийти до плей-офф найпрестижнішого євротурніру.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.