Спорт Фото

Двоє франківців фінішували на міжнародному біговому марафоні на Кіпрі (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У неділю, 21 листопада, у містечку Ларнака на Кіпрі відбулося грандіозне спортивне свято 4th Radisson Blu Larnaka International Marathon 2021.

На стартову лінію змагань вийшли понад 4500 легкоатлетів. Серед них й франківці Андрій Лапко та Володимир Назаренко, пише Репортер.

«Рівно посередині у фінішному протоколі: 146 із 390 учасників», – написав Володимир Назаренко на своїй сторінці Facebook.

Професійний технолог м’ясного виробництва й учасник бігового клубу Gutsul Running Club Володимир Назаренко пробіг кіпрський півмарафон за 1:45:47.

2 години 54 хвилини знадобилося Андрію Лапку для фінішу марафонської дистанції. Чоловік багаторазовий переможець й призер низки всеукраїнських стартів. Та професійну кар’єру пов’язав не зі спортом, а з будівництвом.

«Я не є професійним спортсменом, й біг для мене – це історія про свободу, яку можна відчути на тренуваннях, – говорить Андрій Лапка. – У поїздках на збори та змагання, у спілкуванні із людьми, яких об’єднує любов до спорту».

Довідково: Марафон у Ларнаці – щорічний забіг на марафонську й півмарафонську дистанції. Траса марафону пролягає поруч із озером Ларнака, яке облюбували для зимівлі птахи, тому учасники забігу мають чудову можливість побачити рожевих фламінго в природніх умовах.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.