Спорт Фото

Дві нічиї, дві поразки, – команди Прикарпаття зіграли свої матчі в чемпіонаті України з футболу (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У суботу, 22 вересня, чотири команди СДЮСШОР «Прикарпаття» зіграли календарні матчі в третьому турі чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд Вищої ліги.

На стадіоні «Наука» дві команди школи у вікових категоріях 14 та 15 років приймали однолітків зі львівських «УФК-Карпати».

Наймолодша команда СДЮСШОР «Прикарпаття» першу половину зустрічі завершила у нічию. На початку другого тайму, під час виконання кутового удару біля воріт львів’ян, підопічні Олега Вікарюка, першими відкрили рахунок у матчі. Забитим м’ячем відзначився Максим Соломко.

У компенсований арбітром час атака гостей принесла їм успіх. За мить до фінального свистка львів’яни зрівняли рахунок – 1:1.

В іншому матчі, що проходив на стадіоні «Наука», команди вікової групи (U-15) зіграли теж у нічию, але без забитих м’ячів – 0:0.

Дві останні команди СДЮСШОР «Прикарпаття» вікової групи 16 та  17 років свої матчі проводили у Володимир–Волинському, із місцевим «BIK-BRW». Команда U-16 поступилась суперникам з рахунком 0:3, а команда U-17 – 0:1.

Наступної суботи, 29 вересня, юні футболісти з Івано-Франківська зіграють наступні календарні матчі. Дві команди вікової групи U-16 та U-17 зіграють домашні матчі із ровесниками із львівських «Карпат», а команди U-14 та U-15 зіграють у Львові із ФК Львів» .

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.