Спорт Фото

Дві команди з Франківщини боротимуться за право участі у фіналі ДЮФЛУ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Минулими вихідними в чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України у вищій та першій лізі школярі зіграли заключні матчі .

Єдиний представник Івано-Франківської області у вищій лізі СДЮСШОР «Прикарпаття» переміг команду з Володимир-Волинського «BRW-BIK»

Юні футболісти команди (U-17) Івано-Франківська перемогли своїх однолітків з рахунком 3:2 та посіли третє місце у турнірній таблиці. Тож тепер вони можуть зіграти за право потрапити до фіналу восьми найкращих команд, які розіграють нагороди чемпіонату. Матч пройде наприкінці червня у Запоріжжі.

Суперником франківців буде команда «Арсенал-Київ». Перша гра пройде 2 червня в Івано-Франківську, матч-відповідь через тиждень на полі киян.

У комплексному заліку ДЮФЛ України серед команд вищої ліги СДЮСШОР «Прикарпаття» посіло сьому сходинку в турнірній таблиці серед 10 команд.

У першій лізі ДЮФЛ України команда «Тепловик –ДЮСШ-3» (U-17) у своїй групі виборола перше місце. Тож на стикових матчах суперником прикарпатців буде команда з Хмельницького – «Поділля».

Перший з двох матчів івано-франківці проведуть вдома 3 червня. Матч-відповідь через тиждень у Хмельницькому.

У підсумку представники Івано-Франківщини посіли такі місця:

  • «Тепловик –ДЮСШ-3» посів третє місце,
  • ДЮФК «Ніка-05» – сьоме,
  • НФК «Ураган» – дев’яте,
  • ФК «Калуш» – одинадцяте.
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.