Спорт

Дві команди з Франківщини боротимуться за Кубок областей України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Івано-Франківська обласна асоціація футболу запропонувала двом клубам з Прикарпаття, які за підсумками сезону 2019-2020 стали володарями Кубка чемпіонів міст і районів області та Кубка області, взяти участь в розіграші регіонального трофею сезону 2020-2021.

Йдеться про футбольні клуби “Юність” з села Верхня та “Карпати” з Брошнів-Осади, пише Репортер з посиланням на sport.if.ua.

Обидві команди, які представляють Верхнянську ОТГ Калуського району та Брошнів-Осадську ОТГ Рожнятівського району, позитивно відгукнулися на цю пропозицію.

У зв’язку з карантинними обмеженнями перший етап Кубка областей України серед аматорських команд проводитиметься в одному місті – Одесі. Там учасники розіграшу, яких поділять на групи, змагатимуться без глядачів на стадіоні за вихід до наступного етапу турніру. До нього потраплять по дві найсильніші команди з кожної групи, які продовжуватимуть боротьбу за трофей уже в 2021 році.

Президент «Юності» Назар Волощак повідомив: від Франківської обласної асоціації надійшла інформація, що їхня команда і «Карпати» потрапили в одну групу. Тут разом з представниками від Івано-Франківщини упродовж трьох днів, 19-21 вересня, виборюватимуть дві путівки до наступного етапу турніру чемпіон Львівської області – ФК Миколаїв» і віце-чемпіони Вінницької, Одеської та Чернівецької областей – відповідно ФК «Моноліт» (Козятин), ФСК «Хаджибей» (Усатове) і ФК «Чагор».

Перед початком змагань шляхом жеребкування команди поділять на дві підгрупи по три в кожній. Переможці підгруп розіграють між собою перше місце, а за третє-четверте і п’яте-шосте місця позмагаються між собою команди, які посядуть у підгрупах відповідно другі й треті місця.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.