Спорт

Цьогоріч ФК «Прикарпаття» отримає з міського бюджету 6 млн грн

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У середу, 28 березня, на стадіоні «Рух» відбулася прес-конференція футбольного клубу «Прикарпаття». йшлося про чемпіонат України серед команд Другої ліги.

Як розповів міський голова Руслан Марцінків, місто й надалі фінансуватиме команду. Та при  цьому гравці мусять увійти до Першої ліги. Марцінків уже направив офіційного листа у ФФУ та ПФЛ  України  щодо  гарантій виступів команди Івано-Франківська у Першій лізі в разі здобуття однієї із двох путівок у групі «А» та зобов’язань щодо фінансування клубу в розмірі   6 млн грн.

Головний тренер команди Володимир Ковалюк акцентував увагу на тренуваннях команди під час зимової перерви.  Футболісти тренувались у Яремче та Івано-Франківську.

«На жаль,  не все задумане вдалось втілити, – каже Ковалюк. – У зимовий період команда провела  14 матчів.  Тренерський склад та гравці в цілому готові до першого офіційного матчу в поточному році. Він відбудеться, у суботу, 31 березня  о 15:00 на штучному полі, позаду  Західної трибуни МЦС «Рух».

Матч  між клубами «Прикарпаття» та  «Поділля»  відбудеться без глядачів, згідно з рішенням КДК ФФУ.

Також під час прес-конференції відбулась офіційна презентація новачків команди, які поповнили ряди  «Прикарпаття» у зимовий період.

До команди прийшли воротар Іван Піцан,  польові гравці Андрій Вацеба та Роман Борисевич, а також Тарас Ковальчук, який повернувся у Франківськ після виступів за кордоном.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.