Спорт

Чемпіони міжнародних змагань з Прикарпаття присвятили перемоги захисникам (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Впевнено обійшли суперників та показали високі результати. В Івано-Франківську привітали чемпіонів міжнародних змагань з Олімпійських видів спорту.

Одразу дві золоті медалі на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів вдалося вибороти Надії Ребрик та Марії Мандзюк. На змаганнях такого рівня обидві спортсменки виступили вперше. Свої перемоги присвятили українським захисникам, йдеться у сюжеті канал 402.

змагань, спорт, Прикарпаття

Три переможні відзнаки з чемпіонату Європи з важкої атлетики серед юніорів до 20 років здобула коломиянка Віталія Филипів. Виступала на турнірі дівчина у ваговій категорії до 64 кг.

Їй вдалося обійти суперниць з понад 15 країн. І щоб показати такий високий результат, зізнається дівчина, наполегливо тренувалася два місяці.

Читайте також: Як на Прикарпатті нацгвардійці тренуються зі страйкбольним обладнанням (ФОТО)

Чимало нагород на чемпіонаті світу зі стрільби кульової серед юніорів здобув прикарпатець Денис Мартиненко. Він став триразовим чемпіоном та бронзовим призером змагань. Готувався до турніру, каже тренер спортсмена Ярослав Коваль, хлопець щодня протягом двох тижнів.

Наразі спортсмени готуються до найближчих всеукраїнських та міжнародних змагань. І разом з цим посилено тренуються, аби мати можливість відправитись на наступні Олімпійські ігри.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.