Спорт

Баскетболістки прикарпатського вишу вибороли «золото» та «срібло» на Європейських університетських іграх

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ігри відбувалися з 14 до 30 липня у польському Лодзі. Україну представили 230 студентів із 41 вишу країни в 16 видах спорту.

Студентська збірна України виборола 62 медалі: 19 золотих, 25 срібних та 18 бронзових й посіла високе друге місце у загальному заліку і 3 місце за золотими медалями, повідомив ректор вишу Ігор Цепенда, пише Репортер.

За словами Ігоря Цепенди, Прикарпатський університет вніс у скарбничку збірної України дві перемоги у командних змаганнях з баскетболу. Це золото жіночої збірної команди зі стрітболу (баскетболу 3х3) та срібло у жіночому баскетболі в останній день змагань.

Читайте також: Фанат «Евертона», який допомагав біженцям з України, відзначився голом у матчі проти «Динамо» (ВІДЕО)

Ще раз маю нагоду подякувати нашим дівчатам і привітати Ольгу Алексейчик, Вероніку Космач, Тетяну Юркевічус, а також Ксенію Афанасьєву, Єлизавету Мітіну, Тетяну Гаврильчик, Анастасію Венжик, Альону Самохвалову, Крістіну Узельман, Катерину Тихонову та їх тренерів – декана факультету фізичного виховання і спорту, керівника команди Ярослава Яціва та тренера Юрія Процюка! Щиро вітаю з успішним виступом всю студентську збірну України – переможців, призерів, учасників Європейських університетських ігор, ректорів та представників університетів України, федерацій з видів спорту! Слава Україні! – йдеться у повідомленні.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.