Спорт

Аспірант УКД Віталій Турчанський забив вирішальний гол у фіналі Кубка області

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В середу, 29 травня, у Коломиї відбувся довгоочікуваний фінал Кубка Івано-Франківської області з футболу. У матчі з городенківською командою «Пробій» перемогла «Blago-Юність». Вирішальний гол забив аспірант УКД Віталій Турчанський. Вже другий рік поспіль ця футбольна команда виборює Кубок області. 

Аспірант УКД Віталій Турчанський забив вирішальний гол у фіналі Кубка області

Попередньо «Blago-Юність» в 1/8 з рахунком 2:5 обіграла МФК «Покуття». Далі у чвертьфіналі в серії пенальті здолала калуську «Гарду», а в півфіналі – ФК «Вільхівці».

Читайте: Прикарпатські таеквондисти привезли з Вінниці 25 медалей

Віталій Турчанський забив вирішальний гол у фіналі Кубка області

Вирішальний гол у фіналі забив захисник «Blago-Юність», аспірант спеціальності 051 Економіка Університету Короля Данила Віталій Турчанський. Він приніс перемогу команді на 113 хвилині гри.

Футболом займаюся вже понад 13 років. У команді «Blago-Юність» граю четвертий рік. Цьогоріч мій гол став вирішальним, і ми підтвердили статус володаря Кубка, який для нас є вкрай важливим. Насправді мене переповнюють емоції, я гордий, що ми вкотре змогли довести: «Blago-Юність» – сильна, професійна та перспективна команда, – сказав після матчу Віталій Турчанський.

Читайте: У Хорватії викладачка УКД виступила з доповіддю про публічну інформацію в умовах дії воєнного стану

На правах реклами

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.