Світ Спорт

29 шкіл з Івано-Франківська розпочинають боротьбу за “Кубок НФК “Ураган” (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У понеділок, 7 листопада, в Івано-Франківську відкрили VI шкільний турніру з футзалу “Кубок НФК “Ураган”. Цьогоріч вперше до фінансування долучилася й міська влада.

img_9589

Цьогоріч команди змагатимуться за зміненою системою – одразу в трьох лігах: Золотій, Срібній і Бронзовій. У кожній передбачений призовий фонд – 80 тисяч, 25 тисяч і 15 тисяч грн відповідно. Переможець Золотої ліги буде представляти Івано-Франківськ у Лізі Шкільних Чемпіонів, яка об’єднає тріумфаторів турнірів з усіх куточків Прикарпаття. Всього ж у “Кубку НФК “Ураган” візьмуть участь 28 франківських шкіл, а також Угорницька ЗШ. Єдині, хто відмовився від участі, – ЗШ №3.

Щодо регламенту змагань, то турнір пройде у три етапи: спершу попередній, потім основний і в кінці  чемпіонський. На початку відбудуться матчі у групах за коловою системою. Головна задача учасників на цьому етапі — зайняти якомога вище місце у турнірній таблиці. Згідно з рейтингом виступів на цій стадії визначатиметься, хто гратиме в Золотій, Срібній чи Бронзовій лігах. Далі команди боротимуться в кожній із ліг. Найкращі гратимуть у півфіналі та виборюватимуть право на фінальний поєдинок, головний трофей і грошовий приз.

Президент НФК “Ураган” Олександр Бубен зазначив, що цього року вперше до фінансування шкільного турніру долучиться й влада міста.

img_9616

“У цьому сезоні ще більше шкіл зможуть виграти трофеї і покращити свою спортивну базу”, – говорить він.

На відкритті турніру були танці й гімнастичні виступи.

У суботу, 12 листопада, розпочнуться футзальні батли в групах. Вони відбуватимуться щосуботи, починаючи з 9:30 години, у спортивному залі ФОК Медуніверситету (вулиці Целевича, 34).

Нагадаємо, останній кубок “Урагану” здобула школа №10, яка у фіналі переграла СШ №1 – 9:0.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.