Спорт

18 школа — переможець третього Кубка Бубена

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З листопада шістнадцятка учасників переживала радість перемог і зазнавала прикростей поразок, але кожна шкільна команда завжди демонструвала експресивну та безкомпромісну боротьбу. Проте нелегкий шлях, вистелений футзальними випробуваннями, пройшли не всі – хтось зупинився на півдорозі, а хтось, подолавши всі труднощі, таки підняв над головою омріяний кубок.

Тож фінальний день розпочався з матчу за “бронзу”, яку виборювали ЗШ №21 та СШ №5. Але 21 школа, попри неймовірні зусилля, таки не змогла встояти проти влучних ударів СШ №5, яка вдруге була сильнішою і виборола 3-є місце. Не дивлячись на величезний потенціал і завзяту боротьбу, зовсім трішки до “золота” не вистачило і ЗШ №28, яка у підсумку завоювала не менш почесне “срібло”.

А от перемогу здобула ЗШ №18, і з впевненістю можна сказати, що цілком заслужено. Володарі кубка справді довели свою футзальну потугу і право на титул шкільного чемпіона. Не дивлячись на поразку у другому фінальному матчі (3:5), завдяки впевненій перемозі у першій грі (6:1) ЗШ №18 таки стала володарем головного трофею.

Однак третій шкільний турнір з початку повниться новаціями, без яких не обійшлося і на фіналі. Заключний день ознаменувався не тільки вирішальними матчами, а й “Матчем зірок”, який об’єднав не тільки талановитих івано-франківських футзалістів, а й юних спортсменів з Долини. Обидві збірні демонстрували неймовірну звитягу і своєю відчайдушно грою подарували всім присутнім море задоволення. А за свою майстерну гру “юні футзальні зірки” були нагороджені пам’ятними статуетками, які ще довго нагадуватимуть їм про матч.

Фінал Кубка Олександра Бубена став підсумком не тільки футзальних досягнень, а й творчих, адже саме на урочистому закритті стали відомі імена переможців шести конкурсів креативу. Кращими вболівальниками третього шкільного турніру стали школярки СШ №5, а кращими черлідерками – вихованки ЗШ №28. Кожного ігрового дня дівчата вражали неймовірними хореографічними постановками, яскравими костюмами та влучними речівками, тож цілком заслужено отримали призи – подарунки від магазину”Спортландія”, акустичну систему та солодощі від “Прикарпатського торгового дому”.

Цьогоріч вразили організаторів і юні фотографи – переможцем конкурсу папараці стала Любов Савчин (ЗШ №18), яка представила яскраві та динамічні фото зі спортивного майданчику Кубка та виборола фотопринтер. Переможницею конкурсу сувенірної атрибутики та володаркою сучасного планшета для малювання стала Світлана Пономаренко (ЗШ №26), яка виготовила незвичні м’ячі в стилі квілінг. Знайшов свого володаря і медіа-рідер, який отримала Діана Бондаренко (СШ №1) за творче есе. Відзначена була і юна художниця – Марта Гончар (ЗШ №13), яка отримала набір для малювання.

Не залишилися без уваги і найкращі футзалісти ІІІ-го шкільного турніру. Засіданням колегії тренери визначили переможців у таких номінаціях:

кращий захисник – Богдан Санойца (ЗШ №28)

кращий воротар – Юрій Харченко (СШ №5)

кращий гравець – Максим Стадник (ЗШ №21)

кращий бомбардир – Юрій Бельбас (ЗШ №18)

відкриття турніру – Захар Шкварилюк (СШ №5)

Без призів не залишилася і трійка фіналістів, які окрім медалей, дипломів, подарунків від партнерів турніру були нагороджені м’ячами та ігровою формою від Президента НФК “Ураган” Олександра Бубена.

Однак, найбільш очікуваним став сертифікат на 80 000 гривень, який Олександр Олександрович вручив переможцям змагань – ЗШ №18.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.