Люди Спорт

Франківський “Ураган” залишили 13 гравців

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Наразі контракти залишилися лише у п’ятьох гравцівРешті надали статус “вільних агентів”. Про це повідомляють на сайті “Урагану“.

За підсумками сезону 2017-2018 років, франківський НФК  “Ураган” став фіналістом Кубку України і припинив боротьбу на чвертьфінальній стадії плей-офф Екстра-ліги. Разом із сезоном завершилися й терміни дії контрактів одразу у 13 футзалістів.

Минулого тижня відбулася підсумкова прес-конференція, на якій керівництво клубу озвучило курс на серйозні кадрові зміни. На разі чинні контракти залишилися лише у п’ятьох гравців. Це – голкіпери Роман Колтка і Тарас Левандівський та троє універсалів – Андрій Лисенко, Микола Микитюк та Андрій Цілик.  З рештою гравців за обопільною згодою вирішили не продовжувати подальшу співпрацю.  Їм надано статус “вільних агентів”.

Нагадаємо, що відразу після матчів плей-офф “Ураган” залишив 35-річний голкіпер Євген Іваняк, який продовжить ігрову кар’єру у Вірменії. Також впродовж минулого сезону припинили співпрацю із Тарасом Тарасовичем і Микитою Шпигарем, тренером воротарів Владиславом Корнєєвим.  А нещодавно завершив свою діяльність у клубі лікар-масажист команди “дублю” Михайло Даньків.

Керівництво івано-франківського клубу та вболівальники щиро вдячні усім гравцям і фахівцям за плідну роботу впродовж усього часу виступів за “Ураган”, тож бажають таких же вагомих успіхів у подальшій футзальній кар’єрі та спортивного довголіття!

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.