Розваги

Андрухович виступить на Промприладі з мультимедійним проектом «Безкінечна подорож, або Енеїда»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Перформенс заплановано на 10 березня. Початок о 19:00. промприлад

У Франківську на Промприладі відбудеться прем’єра мультимедійного проекту «Безкінечна подорож, або Енеїда», який представлять Юрій Андрухович та агенція «АртПоле». За словами організаторів, це «колаж з елементами лекції, концерту і бенкету». промприлад

Читайте також: Юрій Андрухович: Прекрасний Роман

Юрій Андрухович прочитає уривки з «Енеїди», власні есеї та вірші, що резонують з поемою. Марк Токар і Віктор Новожилов озвучать «безкінечну подорож» бароковою музикою s гострою бітовою електронікою, іноді вдаючись і до мінімалізму. Vj-група CUBE створить візуалізацію на основі відзнятих Олею Михайлюк документальних фото сучасної Полтави, ілюстрацій «Енеїди» різних років, зображень Дідони й Енея у ренесансному та бароковому живописі та авторської анімації. Режисерка перформенсу – Оля Михайлюк.

Читайте також: Юрій Андрухович: Політ Васілія

«Ми поєднали імпровізаційну музику, мінімалізм, гостру бітову електроніку з використанням акустичних інструментів, записаних заздалегідь, та бароко. А на класичній гітарі буде виконана музика Баха. Різні епохи як за текстом, так і за музикою. В час постмодернізму такий жанр вітається. Для мене цей проект –  великий челенж, бо виступаю тут у нових для себе іпостасях та жанрах. Але таких, які завжди цікавили та вабили», – поділився з Cultprostir Марк Токар.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.