Політика

Війна, 1 грудня. У зоні ООС – шість обстрілів, вбито чотирьох окупантів (КАРТА)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил кількість ворожих збройних провокацій з боку російсько-окупаційних військ зменшилася. Всього за добу було шість прицільних обстрілів з боку противника.

Російсько-окупаційні війська два рази застосували міномети заборонених калібрів. Жоден український військовий не був поранений. Водночас, за даними розвідки, українській бійці знищили чотирьох окупантів, пише прес-центр ООС.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська відкривали вогонь тричі. Противник стріляв біля Хутора Вільного із ручних та автоматичних гранатометів і кулеметів великого калібру а також з бойових машин піхоти та СПГ.

Також стріляли з боку Луганського. Рівно о 16:00 підрозділи російсько-окупаційних військ відкрили вогонь з мінометів 120-го калібру, випустивши з цієї забороненої зброї близько десятка снарядів. Наліт тривав майже годину, противник, зі сторони окупованого селища Логвинове вів вогонь також з кулеметів великого калібру та гранатометів різних типів. Українські військові відповідали на обстріли.

На Донецькому напрямку було два випадки порушення російсько-окупаційними військами режиму перемир’я, під час одного з яких ворог застосував міномети калібру 82 мм. Стріляли зі сторони села Пікузи противник випустив дві міни згаданого калібру в бік оборонців Гнутового та Красногорівки.

Карта бойових дій, станом на суботу, 1 грудня.

Зображення клікабельне

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.