Люди

Фани “Карпат” передадуть 23 тис грн на лікування сина гравця “Прикарпаття”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Збір коштів для колишнього футболіста «Карпат» Володимира Гудими прихильники львів’ян розпочали після того, як з’явилася звістка, що з галичан можуть через клубну заборгованість зняти чергових шість очок.

Починаючи з матчу проти «Шахтаря» 4 березня, вболівальники зібрали 73 тисячі гривень. Однак потреба вдовольняти футболіста Гудиму відпала після того, як з ним зумів домовитися власник винниківського «Руху» Григорій Козловський, інформують на Футбол UA.

Прихильники “Карпат” просили повідомити, що зібрані кошти не вивітрилися:

  • Третину цієї суми було спрямовано на лікування дитини в Камянку-Бузьку на Львівщині.
  • Ще за 25 тисяч гривень куплений квадрокоптер для вболівальників “Карпат”, які захищають східні кордони держави в лавах Збройних сил України.
  • Решту, 23 тисячі, найближчим часом переведуть на лікування п’ятимісячного сина гравця івано-франківського «Прикарпаття» Романа Бочкура. 

Як відомо, на початку лютого дитині діагностували гепатобластому печінки. Столичні медики повідомили батькам, що цей діагноз виліковний, тільки як завжди багато чого залежить від вчасності й кількості коштів, яких треба дуже багато.

Нагадаємо, у 5-місячного Максима – сина гравця івано-франківської команди Романа Бочкура – діагностували онкологічне захворювання – рак печінки.

Реквізити для допомоги: 5168 7427 1164 1195 Бочкур Віра (дружина Романа)

Довідково: 27-річний Володимир Гудима з 2014 року судиться з «Карпатами», вимагаючи повернення заборгованих йому $74 тис. Тоді він заявив, що тодішній гендиректор ФК «Карпати» Ігор Дедишин побив його, коли він хотів отримати заборговані гроші. Палата з вирішення спорів ФФУ стала на сторону гравця, однак клуб відмовився платити. Справа дійшла до Спортивного арбітражного суду у Лозанні, який теж визнав правоту Володимира Гудими.

ФК «Карпати» уже неодноразово карали за відмову виплатити борг, зокрема, клуб уже кілька разів позбавляли очок у чемпіонаті України. Подальше затягування з вирішенням цієї ситуації загрожувало клубу втратою професійного статусу, тому вболівальники «Карпат» оголосили про власний збір коштів на виплату боргу.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.