Люди

У Франківську визначились, хто має прибирати зупинки громадського транспорту

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В Управлінні транспорту і зв’язку визначили переможця по тендеру на прибирання зупинок громадського транспорту.

Провівши тендер місту вдалося зекономити 200 000 грн річного бюджету. Кажуть зупинки будуть прибирати щоранку.

Зупинки в Івано-Франківську

В тендері брало участь п’ять учасників, повідомив у соцмережі Facebook начальник УТІЗ Олег Ганчак.За його словами, на 89 зупинках тепер буде розміщена інформація про відповідальну за прибирання особу, пише Репортер.

“Договір запрацює з 16 січня. Зараз діє тимчасова угода. Прибирання на 30 зупинках в центральній частині міста буде здійснюватись двічі на день. На 59 – кожного ранку, –  написав Ганчак. – Ну і вчора був чистий четвер для склянних зупинок, встановлені зупинки не тільки прибирали, але й мили. Не знаю чи надовго стане, бо чисті стіни дуже приваблюють поклеїти рекламу, чи розмалювати графіті, залишити після себе слід. Фото вже яке є. Якщо побачите погану якість прибирання, або розмальовані зупинки, прошу скидати фото в УТІЗ. Реагувати будемо швидко”.

До теми: Марцінків обурений сміттям на вулицях Франківська після новорічної ночі

Управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради провело на онлайн платформі електронних закупівель Prozorro відкриті торги на послуги з прибирання та обслуговування 89 зупинок громадського транспорту у Франківську. Очікувана вартість робіт – 800 тис грн.

У тендері взяли участь 5 підприємців. Перемогла пропозиція ФОП Катамай Тетяна Василівна з вартістю робіт у 599 600 грн.

За ці гроші підприємець має прибирати автобусні зупинки до кінця 2018 року. Щодня до 7:00 прибирати урни та вивозити сміття, а взимку ще й прибирати зупинки та заїзні кишені від снігу, посипати піском території зупинок, прилеглої території та заїзної кишені. Також – знімати незаконно встановлену реклами на каркасі та елементах зупинок.

Крім того, фірма береться підмітати зупинки та прилеглу територію навколо зупинки  щоденно, мити зупинки один раз на місяць (крім зимового періоду), ремонтувати елементи лавок, мити інформаційні таблички та тумби один раз на місяць.

Нагадаємо, з минулого року ФОП Тетяна Катамай обслуговує 11 паркувальних майданчиків:  на Міцкевича, Лесі Українки, Привокзальна, Шопена, Тичини, Північному Бульварі й т.д., загалом 233 місця.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.