Люди

Біля міського озера в Івано-Франківську знайшли гранату

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
 13 грудня, в Івано-Франківську біля міського озера була виявлена граната та декілька патронів.

Як повідомив очільник “Муніципальної варти” Богдан Кухарук граната знайдена біля озера зі сторони вулиці Мазепи на місці, де раніше була концертна сцена, пише “Репортер” з посиланням на WestNews. Наразі на місце події виїхали відповідні служби, щоб її нейтралізувати.

Небезпечну знахідку виявив працівник міського парку Любомир Стрембіцький, обхідник гідроспоруд міського парку. Хлопці з “Муніципальної варти” були неподалік і охороняли місце, де була граната, до приїзду поліції та вибухотехніків. Після прибуття на місце та огляду гранати вибухотехніки прийняли рішення знешкоджувати її на місці, бо перевозити її дуже небезпечно.

«У зв’язку з тим, що відсутній запобіжник, то будемо зривати гранату. Любий неправильний рух приведе до активації. Тому чекаємо на спеціальну машину МНС, щоб підірвати гранату», – розповів т.в.о керівника служби вибухотехніки Дзібій Роман.

Граната схожа на “Ф-1″, вона має запал. Не має чеки та кільця тому може в будь-який момент здетонувати. До слова, у водоймі знайшли і патрони різного калібру.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.