Культура

Вулицями Франківська пройшла Різдвяна коляда (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 29 грудня, в рамках проєкту «blago developer дарує дитинство» відбувся фінальний захід цього місяця – Різдвяні Видива (хода-коляда).

Вулицями Франківська пройшла Різдвяна коляда 1

За генерального спонсорства та співорганізації blago developer ГО «Франківський Драмтеатр» організував святкову коляду. До участі залучили три дитячі театральні студії Івано-Франківська: «Театральну школу «живбувпес», Мистецький центр “Акторко” й Дитячу театральну майстерню.

Інвестиційно-девелоперська компанія вже не перший рік підтримує передноворічну коляду і долучається до її проведення на вулицях Івано-Франківська.

Вулицями Франківська пройшла Різдвяна коляда 2

Талановиті діти разом з акторами театру представили шість зворушливих вистав-мініатюр. Головний герой сцен, маленький хлопчик, не вірить у Різдво. Люди довкола переконують його у важливості цього великого християнського свята. Їхні слова долинули до хлопчика, і він впустив до свого серця Христа.

Історія з повчальним змістом нагадала кожному про важливість Бога в нашому житті, бути відкритими один до одного і зберігати віру. І Різдво є саме тим святом, яке ми пам’ятаємо при різних обставинах: при свічках чи навіть в окупації.

Вулицями Франківська пройшла Різдвяна коляда 3

Бережемо нашу духовність і традиції. Бережемо Україну!

До теми: «Читайте дітям» – Іван Андрусяк про дитячу книжку у час війни

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.