Культура

Вавилонська бібліотека оголосила передзамовлення «І ми знищимо всіх потворних» Бориса Віана

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У п‘ятницю, 21 лютого, засноване у вранківську видавництво “Вавилонська бібліотека” оголосило передпродаж книжки Бориса Віана «І ми знищимо всіх потворних».

“Бійки, автомобільні погоні, викрадення людей і вбивства йдуть в романі одні за одними за принципом доміно. Це історія Рока Бейлі, зухвалого 19-річного юнака, який проводить час в нічних джаз-клубах Лос-Анджеласа. Рок Бейлі вступає в сутичку з навіженим доктором Маркусом Шуцом, що заснував колонію, де потворність — це генетичний злочин”, – йдеться в описі.

Над книжкою працювали перекладачка Дарія Бібікова, редактор Ярослав Довган, коректорка Алла Журава, ілюстратор, дизайнер та верстальник  Андрій Сакун. Книжку супроводжують 23 ілюстрації, створені спеціально для українського видання.

До 20 травня ціна книжки — 190 грн, після – 240 грн. Замовити книжну можна на сайті видавництва.

Франківський проект «Вавилонська Бібліотека» відкрив власне видавництво у 2017 році. Команда видавництва – це троє кураторів: Віктор Вінтоняк, Віктор Кімакович і Роман Малиновський, юридична компанія «Moris Group» – ті, хто підтримували проект усі чотири роки і брали активну участь у створенні книжок.

«Вавилонська бібліотека» працює з 2013 року. А першу книжку, яку готували цілий рік, – роман-антиутопію «Бойня №5» Курта Воннеґута видали у 2014-му.

Нагадаємо, до 29 лютого триває передпродаж ще однієї новинки від “Вавилонської бібліотеки” – книжки Курта Воннеґута «Сніданок чемпіонів, або Прощавай чорний понеділку!». Книжка з твердою обкладинкою наразі коштує 250 грн (потім — 290), а книжка з м’якою обкладинкою – 190 грн (потім — 230).

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.