Культура Фото

У Ворохті відбулося урочисте закриття благодійного «Літнього табору-2018»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
«Літній табір-2018», організований у рамках проекту «Help Us Help The Children», об’єднав дітей із інтернатних установ, дітей сиріт та дітей учасників ООС.

Відбулося урочисте закриття цьогорічного табору. Для дітей організували гала-концерт за участю відомих українських гуртів, пише прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Окрім того, відбулося засідання «круглого» столу, на який було запрошено представників інтернатних закладів держави та волонтерів.

«Завдяки підтримці меценатів та організаторів благодійного фонду, який опікується табором, малеча з усієї України змогла побачити красу Карпатських гір, відволіктися від буденних проблем, подружитися між собою, дізнатися про традиції та культуру регіону», – зазначив Ігор Пасічняк, заступник голови облдержадміністрації.

25 років у Карпатах відпочивають діти з усіх областей держави.  Учетверте прикарпатські діти у рамках співпраці між Івано-Франківщиною та Херсонщиною під час літніх канікул відпочивають на узбережжі моря. Натомість діти з Херсонської області приїжджають святкувати Різдвяні свята у прикарпатських родинах.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.