Культура Фото

У Надвірній презентували нові епізоди серіалу про ветеранів-підприємців “Крутий заміс”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
«Крутий заміс 2» – документальний серіал про ветеранів російсько-української війни, які після повернення з фронту відкрили свій власний бізнес.

Автор ідеї та продюсер Сергій Малярчук, режисер Костянтин Кляцкін, оператор-постановник та режисер монтажу Павло Липа, пише Репортер з посиланням на Надвірнянську міську раду.

Кожна серія проекту – окрема розповідь про героя, особливості й виклики цивільного життя, спогади про війну та курйозні гумористичні фронтові історії. Головна ідея – показати шлях до успіху, мотивацію, розвиток ветеранського підприємництва, тобто все, як є насправді.

У Надвірній представили дві серії, де в одному із сюжетів показана історія надвірнянця, «Мастака» Андрія Лисканюка та його побратимів Романа Янка («Папа Карло») та Андрія Спірова («Спірік»).

Хлопці після повернення з війни зуміли реалізувати себе та відкрити власний бізнес. Зокрема, Андрій зумів відкрити власну майстерню з виробництва дерев’яного посуду, іграшок, товарів для кухні та авторських виробів з деревини. Роман Янко налагодив виробництво дерев’яної пелети, а Андрій Спіров став громадським діячем ветеранського осередку.  Хлопці за допомогою підтримки своїх близьких та рідних зуміли стати справжніми професіоналами своєї справи та налагодити власну справу.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.