Культура

У Франківську відкрили виставку картин – збирають на РЕБ для 710 бригади

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківській обласній універсальної наукової бібліотеки імені Івана Франка відкрилася благодійна виставка-продаж картин львівського художника Василя Боднарчука “Те, що надихає”.

Разом із експозицією творів, митець пропонує долучитись до збору коштів на купівлю засобів радіоелектронної боротьби для бойового підрозділу бригади, що виконує завдання на лінії фронту. Кожна картина має ціну, половина якої і піде на підтримку бійців сил оборони, йдеться на сторінці 710 бригада охорони Держспецтрансслужби.

У Франківську відкрили виставку картин - збирають на РЕБ для 710 бригади

Ви бачите на цих полотнах що? Вірно – гори. Саме гори, їх велич і красота і надихають мене до роботи, – каже Василь Боднарчук.

Це вже друга співпраця Василя Боднарчука із 710 бригадою охорони Держспецтрансслужби. Восени минулого року за участі митця відбулася виставка-аукціон робіт з кераміки. Тоді збирали кошти на потреби батальйону розмінування. В ході заходу вдалось виручити понад 120 тисяч гривень, за які придбані спецзасоби для саперів. Сьогодні вони використовують нашими підрозділами для розмінування деокупованих території Миколаївської та Херсонської областей.

Участь у відкритті виставки взяли також військовослужбовці 710 бригади охорони Держспецтрансслужби, зокрема і боєць бойового підрозділу – уродженець Івано-Франківщини, молодший сержант Назарій Луканюк.

Виставка-продаж триватиме протягом місяця, після чого будуть підбиті підсумки. Крім того, у виставковій залі читальні бібліотеки можна зробити свій внесок у підтримку сил опору, є можливість перерахувати кошти і на благодійний рахунок 710 бригади охорони Держспецтрансслужби.

Зібрана допомога піде на купівлю засобів РЕБ для бойового підрозділу бригади.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.