Відео Культура

У Франківську відбудеться фестиваль-переберія міських культур «Межа» (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Різні середовища – у єдиному карнавальному просторі. Гості дійства впродовж двох днів зможуть поринути в історію Станиславова: від його заснування і до сьогодення.

Концерти, зустрічі з письменниками, виступи ілюзіоністів, історичні танці. Для відвідувачів підготували насичену програму. Містяни зможуть подивитися на карнавальну ходу, яка об’єднає різні епохи та навіть піти на стародавній ярмарок, йдеться в сюжеті Каналу 402.

А ще під час фестивалю, Івано-Франківськ засяє вогнями. По контуру міста-фортеці волонтери спрямують у небо сотні вогників. Готують організатори для містян і цікавинку – квест для знавців історії Станиславова. Спеціально для цього зараз розробляють мобільний додаток, який запустять за два тижні до початку переберії.

Врахували організатори і карантинні правила. Навіть якщо суворий карантин продовжать, дійство проведуть в інших форматах.

Фестиваль міських культур відбудеться 10 жовтня і триватиме впродовж двох днів. Основні локації – площа Ринок, Палац Потоцьких і площа Міцкевича.

«Межа» відбувається за підтримки Українського Культурного Фонду та у співфінансуванні з Івано-Франківською міською радою.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.