Афіша Культура Розваги

У Франківську стартує “Коляда на Майзлях” (Програма)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
 З 8 по 12 січня в Церкві Царя Христа на Майзлях і на Вічевому майдані в Івано-Франківську відбудеться ХХІ Міжнародний фестиваль “Коляда на Майзлях”.

До теми: Франківськ гуляє й колядує. Чим зайнятися у Франківську на новорічно-різдвяні свята

Розпочнеться фестиваль у середу, 8 січня, о 12:00 Божественною літургією в Церкві Царя Христа. З 13:20 по 14:00 пройде урочисте відкриття.

На Вічевому майдані з 9 січня стартує триденна концертна програма. 9 та 10 січня виступи розпочнуться з 16:00. Виступають «Козаки Поділля», ансамблі з Попасної, Волновахи, Червонограду, Львова й Чернігова, дитячий хор з Іспанії та африканський хор святої Терези, «5 океан», капела «Трембіта» та ансамбль «Сіверські клейноди».

11 січня «Коляда на Майзлях» розпочнеться о 14:00 зі святкової ходи містом та рекорду на найбільшу кількість різдвяних зірок. До Вічевого майдану одночасно йтимуть чотири ходи із різних храмів міста. Перша – від монастиря Христа Царя, друга – від храму Різдва Христового, що на Мазепи, 135, третя – від катедри, а четверта – від монументу Вознесіння Христового на вулиці Валовій. Можна обрати яка вам ближча.

Усі зустрінуться на Вічевому майдані, де о 14:30 розпочнеться концерт. Виступають чоловічий хор із Польщі, театр-студія «Гердан», хор церкви святого Миколая з Канади, етно-гурт Kyrbasy, національна капела бандуристів імені Майбороди та гурт «ManSound».

У неділю, 12 січня, фестиваль закінчиться гала-концертом о 16:00, а потім спільною колядою на подвір’ї монастиря церкви о 18:00.

Читайте також: “Свободівці” будуть колядувати на пам’ятник Бандері у Конотопі
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.