Культура

Світанкова мелодія. Коломияни з T.HUTSULS видали нову пісню (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Команда «трушних» гуцулів із Коломиї T.HUTSULS презентує новинку. Пісня «Світанкова мелодія» наче програмує зміни на краще – як кожен світанок народжує новий день. Вона вже доступна на всіх цифрових платформах і звучить на радіо.

Світанкова мелодія. Коломияни з T.HUTSULS видали нову пісню (ВІДЕО)

 

Від виходу дебютного альбому T.HUTSULS «Гуцули» минуло три місяці. «Світанковою мелодією» коломийський гурт відкриває нову сторінку та обіцяє ще цього літа здивувати не однією прем’єрою.

Читайте: Створене у горах і про гори: коломияни T.HUTSULS представили дебютний кліп (ВІДЕО)

Коли група робить свої перші кроки, закономірно, що триває період пошуку себе, свого звучання, свого голосу на сцені, – каже генеральний продюсер T.HUTSULS, автор пісні «Світанкова мелодія» Михайло Балух. – От і ми з початку року багато експериментуємо. Натхнення традиційно черпаємо із джерела гуцульської культури, надаючи їй трендового саунду.

Світанкова мелодія. Коломияни з T.HUTSULS видали нову пісню

Вокалістка T.HUTSULS Алекса Цимбал називає «Світанкову мелодію» ідеальним перехідним треком.

Читайте: Коломийський гурт T.HUTSULS випустив новий сингл (ВІДЕО)

Відкривається нова глава для «трушних гуцулів», нове дихання і безмежний світ нової музики, – каже вона. – У першому альбомі ми знайомили слухача з нами, але водночас пізнавали й самі себе. Зараз добре знаємо, куди хочемо рухатися далі та яку музику робити.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.