Культура

Письменник Макс Кідрук приїде у Франківськ з романом “Де немає Бога” (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Письменник Макс Кідрук вирушає в тур обласними центрами та маленькими містами України, аби зустрітися з читачами та презентувати роман «Де немає Бога».

На Івано-Франківщині Макс Кідрук відвідає 6 міст та містечок. Презентація у обласному центрі відбудеться вже 10 жовтня о 19:00 в Університеті Короля Данила.

Розпочнеться тур із презентації в Києві, а завершиться Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» у Луцьку (17-18 листопада).

«Я не раз казав, що минулорічний мегатур Україною на підтримку роману «Не озирайся і мовчи», не буде одноразовою акцією, – каже Макс Кідрук. – Ще тоді ми з командою були заряджені на щонайменше ще одну подібну божевільну авантюру. Вважайте, рік тому ми лише знайомилися з читачами. Цього року ми їдемо нібито до добрих знайомих. Я з нетерпінням чекаю зустрічей, щоби розповісти про свій новий роман».

У романі йдеться про незнайомців з різними долями. Доведена до відчаю українка з великою сумою грошей, яка ігнорує дзвінки від чоловіка. Росіянин-пілот, який намагається приборкати аерофобію після загибелі коханки в катастрофі рейсу MH17. Найвідоміший політик Баварії на пікові кар’єри, який ненавидить свою роботу. Гравець американської Національної футбольної ліги, життя якого розвалилося після одного невдалого розіграшу. Таємний папський кардинал, який прямує до країни, де офіційно не існує Католицької церкви… Єдине спільне для них – рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті. «Де немає Бога» – спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога.

Дати туру в Івано-Франківській області:

Івано-Франківськ: 10 жовтня, 19:00. Університет Короля Данила (вул. Коновальця, 35).
Яремче: 10 жовтня, 13:00. Музей етнографії та екології Карпатського краю (вул. Свободи, 269).
Надвірна: 10 жовтня, 16:00. Центральна районна бібліотека (вул. Мазепи, 20).
Коломия: 9 жовтня, 17:30. МПК “Народний дім” (вул. Театральна, 27).
Долина: 16 жовтня, 13:00. Центральна районна бібліотека (просп. Незалежності,19а).
Калуш: 12 жовтня, 17:00. Центральна міська бібліотека ім. Т. Шевченка (вул. Підвальна, 6).

Квитки на зустріч з письменником у Франківську можна купити на сайті: kasa.in.ua/tour/kidruk-dnb.  У районних центрах вхід вільний.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.