Культура Фото

Мольфари і мелодії, – у Франківську відбудеться фентезі-шоу “Володарі стихій” (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Музичне шоу пройде у Франківському муздрамтеатрі імені І. Франка 26 листопада.

В основу сюжету фентезі-шоу покладена “Легенда про таємницю стихій”, де головними героями є Володарі стихій. Франківцям гратиме Національний Академічний Оркестр Народних Інструментів України (НАОНІ) під керівництвом Віктора Гуцала.

Також будуть троє музикантів “Володарів”, які представлятимуть три стихії:

Вода – Георгій Матвіїв – бандура

Земля – Петро Сказків  – цимбали

Вогонь – Олександр Божик – скрипка

Повітря – Олесь Журавчак – етно-духові

Один з чотирьох виконавців – цимбаліст з Ворохти Петро Сказків, суперфіналіст телевізійного шоу “Україна має талант”, якого добре знають у Івано-Франківську через його виступи на “стометрівці”.

Музиканти виконають інструментальний мюзикл, світові класик, поп, рок, фолк хіти та авторські композиції. Триватиме шоу близько двох годин.

Організатори шоу: Благодійний фонд «Омріяна Країна» у партнерстві з продюсерською компанією World Sound. Фінансову підтримку забезпечив Український культурний фонд.

 Музичне фентезі-шоу «Володарі Стихій» це насправді унікальний проект, який зібрав найкращих фахівців своєї справи, –  говорить автор ідеї та режисер проекту Олесь Журавчак. – Вперше в Україні буде представлений формат інструментального мюзиклу, де в новій якості, сучасному саунд-дизайні та у поєднанні з фентезійними відео-декораціями прозвучать бандура, цимбали, сопілка, дримба, телинка та інші оригінальні українські інструменти. Особисто для мене «Володарі Стихій» – це не просто проект чи концерт, це – містерія, в якій поєднується минуле, теперішнє і майбутнє».

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.