Культура

Львівський Форум видавців проводить благодійну акцію для літніх людей

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Львівський Форум видавців знову проводить благодійну акцію “Третій вік: задоволення від читання”.  Вона орієнтована на літніх  людей, які зберегли смак до життя і любов до книги. 

Цього року вчетверте у межах благодійної акції  відбудеться конкурс есе “Моя книжкова полиця”. Читачі віком від 60 років можуть написати свою історію про особливу книгу чи  домашню бібліотеку та надіслати на адресу книжкового форуму у Львові. Обсяг есе має складати не більше трьох сторінок (до 3600 знаків). Ще однією умовою є форма тексту – він повинен бути набраний на комп’ютері або друкарській машинці.   

Текст слід надіслати до 3 вересня на електронну пошту [email protected] (у темі листа зазначити «Моя книжкова полиця») або листом на поштову адресу: а/с 6644, Львів, 79005 з поміткою на конверті  “Моя книжкова полиця”.
Обов’язково вказати контактні дані учасника Конкурсу: ім’я, прізвище, вік, номер мобільного/стаціонарного телефону.

Журі обере п’ятьох переможців, на яких чекає поїздка на Форум видавців 20 – 23 вересня, тож можливість приїхати у Львів є обов’язковою умовою. Окрім цього переможці отримають книжкові подарунки та запрошення на урочистий гала-концерт у Львівській філармонії, під час якого відбудеться офіційне нагородження.

Цьогорічна програма ‘’Третього віку: задоволення від читання’’ передбачає геомандрівки Львівщиною, танцювальні майстер-класи, заняття зі співу та гри на традиційних інструментах, майстер-класи з йоги та медитації, екскурсії літературним Львовом, лекції психологів, бесіди з лікарями та різноманітні майстер-класи. Також у межах акції відбудеться концерти у Львівському будинку органної та камерної музики та у Львівській обласній філармонії.

Власники пенсійного посвідчення зможуть придбати книжки за спеціальною ціною, отримавши купон на знижку, при купівлі книг у видавництв-партнерів акції.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.