Культура

Франківський драмтеатр відновлює покази вистав після карантину

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Франківський драмтеатр з 9 квітня уже відновив вистави. Репертуар на найближчі дні оголосили на сторінці театру у фейсбуці.

Сьогодні, у неділю, 11 квітня, о 18:00 запрошують франківців на відчайдушно відверту і нестримно вибухову комедію «Занадто одружений таксист», пише «Репортер».

 

Наступний тиждень у театрі:

13 квітня – драма «Три сестри» – щемлива історія про наївні мрії, відчайдушне кохання, приречену гонитву за примарним щастям і невмирущу надію, що жевріє у серцях трьох самотніх сестер. Це красива оповідь, огорнута ніжною музикою і легким шифоном.

14 квітня – комедія «Оце так Анна!» – кумедна історія про те, як одна молода сімейна парочка вирішила урізноманітнити своє інтимне життя, але натомість… ці двоє назавжди запам’ятають цю особливу ніч, повну пікантних пригод і неабияких курйозівю

15 квітня – фрікнута комедія «Гоголь-Кабаре» – інтелектуальна комедія, у якій персонажі семи творів Миколи Гоголя і сам автор зустрінуться у дивному нічному кабаре, де відбуватимуться незвичайні та геть неочікувані події.

16 квітня – спогад на дві дії «FELIX AUSTRIA» – затишним п’ятничним вечором запрошуємо вас до щасливого міста старої Австрії, наповненого ароматами бузку, переказами про Мармулядову пожежу і цікавими таємницями його мешканців, що оживуть у споминах головної героїні цієї історії.

17 квітня – трагікомедія «Чи падає влітку сніг?» – ця вистава як гарне сімейне кіно, яке хочеться дивитися разом із близькими, загорнувшись у теплий плед. Це смішна та добра історія, яка змусить ще гостріше відчути любов до своїх рідних і зрозуміти, що найбільший скарб, який ми маємо, – це наша родина.

Драмтеатр планує новації. Що народиться зі “шлюбу” з Промприладом (ФОТО)

17 – 18 квітня – dramma per musica «ROMEO & JULIET» – франківська версія історії кохання чистих сердець у розбещеній постапокаліптичній Вероні.

Початок вистав о 18:00. Квитки можна придбати у касі театру та онлайн.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.