Культура

Франківський драмтеатр відкриває гілку у Львові – LVIV BRANCH

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр відкриває у Львові гілку –  LVIV BRANCH.

Цією новиною поділився очільник театру Ростислав Держипільський, пише Репортер.

гілку

Тому тепер ми регулярно зустрічатимемося на сценах театрів Львова та у просторі Fest Republic, де будемо грати наші знакові постановки за творами світових та українських класиків і найкращих письменників сучасності.

Франківський драмтеатр любить подорожувати. Хтось з великих сказав, що подорожі – це найкращі університети. Я є учнем легендарних «заньківчан» Любові Каганової та Богдана Козака, наставником якого був Борис Тягно зі школи геніального українця Леся Курбаса.

У Львові я пройшов і свої університети – історичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка та акторське відділення Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка на базі Театру ім. Марії Заньковецької.

Зі Львівщини походить рід мого батька. Львів я дуже люблю та шаную і точно знаю, як Львів любить наших акторів, серед яких багато моїх учнів, а також всю команду Франківського драмтеатру.

Тому ми хочемо бувати у Львові частіше. Я знаю, як нам сьогодні потрібні зустрічі з вами, щоб ділитися один з одним спільним духовним набутком, спільним світлом і дарувати один одному сили для перемоги над нашим одвічним ворогом – московською ордою.

Ми дуже цінуємо і любимо вас, наші львівські глядачі, і хочемо ділитися з вами своїми хітами, новими прем’єрними роботами і спілкуванням з нашими улюбленими авторами.

До зустрічі на сценічних майданчиках Львова!

Протягом найближчих днів анонсують січневий репертуар для LVIV BRANCH.

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.