Відео Культура

Франківський актор зіграє Тараса Шевченка у новому фільмі про самураїв і кріпаків

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Фільм “Безславні кріпаки”, який об’єднає самураїв, Дикий захід і українських кріпаків, з’явиться в кінотеатрах в кінці року. Нова дата виходу в прокат історичного пригодницького екшену — 31 грудня 2020 року.

Головну роль Тараса Шевченка у ньому зіграє актор з Івано-Франківська Роман Луцький, пише Репортер з посиланням на cinema.in.ua.

Нова кінокартина режисера та сценариста Романа Перфільєва “Безславні кріпаки” — це чергова спроба осучаснити постать великого письменника Тараса Шевченка та зробити її популярною для молоді. Що буде, якщо письменник відкладе перо і візьме до рук самурайського меча?

За сюжетом дія у фільмі відбувається в 1844 році. Рятуючись від переслідування імператора Японії, на територію України потрапляє самурай. Випадково він знайомиться з молодим Тарасом Шевченком, якого вирішує навчити прийомам традиційних японських бойових мистецтв. Разом герої починають боротися за свободу українського народу.

Режисер та сценарист стрічки, знятої у жанрі пригодницької комедії — Роман Перфільєв. Оператор — Дмитро Недря.

Крім Романа Луцького, у фільмі зіграє Сергій Стрельников в образі самурая Акайо — Сергій Стрельников. Також головні ролі в картині виконують: Яків Ткаченко, Ген Сето, Катерина Слюсар, Андрій Борис, Андрій Малинович.

За словами творців, фільм “Безславні кріпаки” — це не тільки візуально смачна історія про самураїв в хасидських лахах, що мчать за обрій на жвавих, певно що крадених, конях. І не тільки каскадерські трюки, вибухи у перервах з майже комедійними стенд-апами Романа Луцького і Сергія Стрельникова. Це ще й захоплююча музика відомого по Netflix європейського композитора Dario Vero. Крім того, саундтрек до фільму “Безславні кріпаки” записала популярна реп-виконавиця Аліна Паш.

На початку фільм виробництва кінокомпанії Kristi Films носив назву “Тарас Шевченко: Перший самурай”. Анонсований бюджет стрічки – 24,5 млн грн.

Раніше повідомлялися інші дати виходу фільму “Безславні кріпаки” – спочатку осінь, а потім 10 грудня 2020 року.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.