Культура

Франківців кличуть подивитися фільм, гроші за квитки підуть на ЗСУ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Франківців запрошуть 10 березня о 18:00 до Підземного переходу «Вагабундо» (вул. Пилипа Орлика 7) на спільний благодійний перегляд комедії 1961 року.

Вартість квитка – благодійна пожертва на місці готівкою від 200 грн. Усі кошти буде спрямовано на потреби екіпажу медичної евакуації, який працює на передовій у напрямку Бахмут – Соледар, пише Репортер.

Один із учасників бригади – Володимир Гавриш – художник та ілюстратор видавництва «Вавилонська бібліотека», тепер – тактичний медик. Додатково донати також можливі на картку: momobank – 4441 1144 2887 8977

Для франківців письменник і видавець Роман Малиновський представить сатиричний фільм «Оди, два, три», який спеціально перекладено та озвучено до цієї зустрічі. Режисер ― Біллі Вайлдер (6-разовий лауреат премії Оскар). Сам фільм теж номінувався на Оскар в кількох категоріях.

Бронювання квитків за посиланням.

Організатори події – профком АТ «Прикарпаттяобленерго» Первинна профспілкова організація НПЕУ АТ “Прикарпаттяобленерго” і Культхвиля: Дім Мулярових Дім Мулярових та Літстудія «Перлина»Літстудія “Перлина”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.