Культура

Франківців кличуть на “пенсійну” коляду за наших захисників

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Франківський пост-панковий гурт «Пенсія» запрошує на справжню коляду в Івано-Франківську. У другий день свят, 8 січня, художник та музикант Ярема Стецик традиційно збирає свою «Пенсію» у різдвяний похід містом. Цього року його гурт “Пенсія” та молоді музиканти колядуватимуть за сина Стециків Юрка і всіх наших захисників, пише Репортер.

Днями стало відомо, що старший син Наталі та Яреми Стециків музикант Юрій Стецик зник безвісти на Запорізькому напрямку. Він з початку повномасштабного вторгнення воював на передовій та зник під час виконання бойового завдання 28 грудня. Батьки просять про молитву за нього та за його побратимів. А друзі разом збирають всіх охочих на коляду за Юрка, його побратимів і всіх захисників.

О 18:00 різдвяна коляда вирушить від катедри і попередньо пройде через міську шопку, громадський ресторан Urban Space 100 і завершиться на території Палацу Потоцьких. Збір біля катедри о 17:45, – повідомив Ярема Стецик. – Маршрут може трохи змінюватись. Йдіть за звуком і світлом!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.