Культура

Франківців кличуть на фільм «Я і Фелікс» та зустріч з режисеркою Іриною Цілик

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

20 липня о 16:30 у конференц-залі інноваційного центру «Промприлад» відбудеться публічна зустріч із кінорежисеркою, прозаїкинею та поеткою Іриною Цілик. Подію організовує програма промоції читання «Текстура», яку реалізує «Тепле місто».

Цілик

Цього року в українських кінотеатрах вийшов у прокат фільм «Я і Фелікс» — дебют режисерки в ігровому кіно. Під час зустрічі з Іриною Цілик організатори пропонують подивитися стрічку та одразу порефлексувати над нею разом із творчинею фільму.

На події говоритимуть про українську кіноіндустрію загалом, про виробництво фільмів під час війни, а також про екранізації книжок.

Наприкінці буде нетворкінг — неофіційне спілкування зі спікеркою за напоями та солодощами, можливість підписати книжку та зробити фото.

Подія безоплатна, але необхідно зареєструватися: https://forms.gle/48oGyKFogfi5B2rTA

У 2020 році Ірина Цілик випустила свій перший повнометражний документальний фільм «Земля блакитна, ніби апельсин», який отримав понад 30 різних відзнак міжнародних кінофестивалів.

Ця зустріч продовжує лекторій — серію подій із дієвцями культури. Над нею працює «Текстура» — програма з промоції читання, яку реалізує платформа «Тепле місто». Лекторій відбувається за підтримки благодійної організації Renovabis.

Читайте: «Спочатку я намагався вдавати з себе актора», ─ Юрій Іздрик про дебют у фільмі «Я і Фелікс»

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.