Культура

Фільм прикарпатця Володимира Мули поповнив англомовну бібліотеку Apple TV

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Документальний фільм “Юкі” режисера Володимира Мули став доступним для перегляду на одному із найпопулярніших світових відеосервісів Apple TV.

Про це повідомили у держагентстві з питань кіно, передає Репортер.

У фільмі зібрані історії видатних українців-володарів Кубку Стенлі, які у різний час здобували світову славу та долучалися до становлення найвпізнаванішої ліги світу – NHL.

Володимир Мула став “людиною тижня” за версією “Репортера”

“Особисто для мене вихід стрічки на Apple TV – світоглядна зміна дистрибуції контенту. Раніше деякі українські стрічки використовували популярний відеосервіс лише для охоплення російськомовної авдиторії у обмеженій кількості країн. Я ж пішов зовсім іншим шляхом: повернув голову на захід та став прокладати цю стежину вперше! Переконаний, вітчизняний продукт здатен конкурувати за увагу глядача на світовому ринку. Потрібно лише прищепити цю культуру вітчизняним продюсерам. Завдяки впізнаваним героям та англомовній локалізації фільму вдалося охопити неймовірну кількість територій. Тим самим показавши, що при великому бажанні та обмеженому бюджеті можна справді робити круті речі”, – розповів режисер та продюсер фільму Володимир Мула

Кінопроєкт “ЮКІ” виробництва компанії TeleProstir Studio став одним із переможців Дванадцятого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно. Фільм вийшов в широкий український кінотеатральний прокат 3 грудня 2020 року у 42 містах України.

1 січня 2021 року стрічка стала доступна у всеукраїнському онлайн-прокаті на сервісах OLL.TV та MEGOGO, а у липні 2021 року стрічка вийшла із релізом на популярному міжнародному майданчику Amazon Prime Video у США та Великій Британії.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.