Культура

Фільм “Мої думки тихі” назвали найкращим на кінофестивалі у Санта-Моніці

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Український фільм “Мої думки тихі” назвали найкращим міжнародним ігровим фільмом на фестивалі в американській Санта-Моніці.

Про успіх фільму повідомили на його офіційній сторінці у Facebook, пише Репортер.

“Або просто “вау”. Наш фільм показали в Лос-Анджелесі! Звісно хотілося би написати щось типу “Мої думки тихі підкорили Голлівуд”, але кінофестиваль доволі таки скромний, хоча учасники там серйозні, та іноді дуже відомі. Подейкують, що подивитися кіно в Санта-Моніку приїздять навіть американські кіноакадеміки”, – йдеться в дописі.

Міжнародний кінофестиваль у Санта-Моніці – це прем’єрний показ американського та міжнародного незалежного кіно, який щорічно проводиться у Санта-Моніці, штат Каліфорнія. Кінофестиваль у Санта-Моніці демонструє нові, інноваційні та привабливі фільми.

«Мої думки тихі»  — трагікомедія українського режисера Антоніо Лукіча 2019 року для якого вона стала дебютною повнометражною художньою стрічкою. За сценарієм, що створювався більше двох років, молодий звукорежисер і невдаха Вадим отримує замовлення записати голоси рідкісних тварин та пташок. У подорож по Закарпаттю разом з Вадимом вирушає матір-таксистка, навчаючи його життя та постійно створюючи цим проблеми й комічні ситуації, пише Вікіпедія.

Головну жіночу роль у фільмі грає акторка з Івано-Франківська Ірма Вітовська. Кінокартина та, зокрема, Ірма Вітовська, отримали чимало нагород на українських кінофестивалях.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.