Культура

День писемності. Де слухати Радіодиктант національної єдності

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 9 листопада, відбудеться традиційний XХIІ Радіодиктант національної єдності. Щороку його проводять у День Української писемності, 9 листопада, об 11:00 за київським часом.

Радіодиктант звучатиме по всій країні на хвилях Українського Радіо та Радіо Культура. Також його наживо транслюватимуть на телеканалах та діджитал-платформах Суспільного Мовлення. Про це повідомляють на сторінці диктанту у Facebook, пише Репортер.

Радіодиктант національної єдності - де слухати

Посилання:

Авторкою тексту цьогорічного диктанту буде українська письменниця та режисерка, членкиня Українського ПЕН Ірина Цілик, а читатиме його народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

До методичної роботи над Радіодиктантом вже традиційно долучиться мовознавиця, докторка філологічних наук Лариса Масенко.

Написання Радіодиктанту-2022 адаптували до умов воєнного часу. У різних країнах світу будуть облаштовані студії для написання диктанту для вимушених переселенців та українців, які живуть за кордоном. Також уже традиційно Радіодиктант писатиме антарктична експедиція на станції «Академік Вернадський».

Надіслати свою роботу для перевірки можна за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

Сфотографуйте/відскануйте написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf). Надішліть текст до 11:00 10 листопада на [email protected] або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.