Культура Фото

У Франківську виставкою “Чеч” ожив Центр сучасного мистецтва

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В Івано-Франківську новий – тепер уже громадський, а не муніципальний – Центр сучасного мистецтва відкрили виставкою “Чеч”. Урочисте відкриття відбулося в середу, 13 грудня, о 17.00.
чеч
Виставка

Виставку «Чеч»  цього року вже показали у Татарові, Венеції, Львові, Дрездені, пише “Репортер“.

До теми: Ембріон у вині, гігантський наплічник та ляльки в бетоні. У Татарові відкрили виставку “Спалах сьогодення” (ФОТО)

Тепер «Чеч» представили і у Франківську, в новому приміщенні ЦСМ. Склад учасників дещо змінився, масштаб експозиції також.  Організатори пояснюють, що презентують роботи тих авторів, з якими громадський ЦСМ співпрацюватиме наступного року.

чеч
Виставка

“Потік часу, як і вόди гірського потічка несуться невимовно швидко і незворотньо. Динаміка життя здається невблаганною. Вихоплювати миті, фіксувати те, що минає, або чого не було, одна з радостей творчості, – каже керівник ЦСМ Анатолій Звіжинський. – Виставка, як спроба синтезу адекватних часові моделей художнього творення. З іншого боку, колективна імпреза демонструватиме грані сприйняття дійсності особами незаангажованими поняттями обов’язку, закомплексованості чи страху, а отже показує різнобарвності світу в якому живемо. Запрошуємо усіх зацікавлених побачити, що змінилося за рік, й почути як працюватиме місцевий мистецький контекст в часи перемін”.

чеч
Виставка

Репортер” також відвідав виставку. На ній Анатолій Звіжинський особисто розповів про кожну серію робіт гостям, яких на відкриття прийшло декілька десятків.

чеч
Виставка

До слова, партнером ЦСМ є юридична компанія Moris Group.

чеч
Виставка
чеч
Виставка
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.