Культура

«Квітковим» переможцям обіцяють призи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

До конкурсу «Подаруй Фран­ківську квітку», започаткованого OTP Bank за підтримки міського голови, приєдналися нові партнери. Ними стали страхова компанія «UNIQA» та магазин ТМ «DOM ZARA». Відтепер переможець конкурсу, що посяде друге місце в інтер­нет-голосуванні, отримає від ТМ «DOM ZARA» сертифікат на придбання одягу на 1 тис. грн., третє місце – на 500 грн.

СК «UNIQA» заохочуватиме учасників конкурсу страховками: за перше місце вручатиметься поліс добровільного страхування майна «Дім і все, що в нім», за друге – поліс «Перший ризик» на суму 100 тис. грн., за третє – поліс добровільного страхування майна на 70 тис. грн.

Одночасно зберігатимуться й дарунки, що анонсувалися OTP Bank раніше. Це ноутбук від НТО «Комплект» за перше місце, цифровий фотоапарат від Метро – за друге та сертифікат на 10 відвідувань театру кіно «Люм’єр» на двох – за третє.

З 20 по 30 серпня на www.kinolumiere.com відбудеться он-лайн-голосування, під час якого визначатиметься переможець, що отримає приз глядацьких симпатій. Він отримає сертифікат на 20 відвідувань театру кіно «Люм’єр» і подарунковий сертифікат на 200 грн. в усі бари кінотеатру. Призери, що займуть у цій номінації друге та третє місця, отримають подарунки від ТМ «DOM ZARA» – два сертифікати на придбання одягу.

Усі охочі ще можуть взяти учать у конкурсі. Кожен учасник під час реєстрації отримує подарунок від організатора конкурсу та партнерів. Для цього треба до 20 серпня заповнити заявку на участь у відділеннях OTP Bank за адресами: вул. П. Орлика, 8 або Незалежності, 99. Телефон для довідок: 71‑60‑60.

Фінал конкурсу та нагородження найкращих робіт відбудеться у вересні цього року.

Мета конкурсу від OTP Bank – залучення іванофранківців до заквітчання власних осель і популяризація великої спільної справи мешканців та бізнесу – зробити рідне місто зеленішим, затишнішим, комфортнішим, чистішим.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.