Культура

«Карпатський протяг» поїхав

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 28 серпня, у потязі «Рахів‑Івано-Франківськ» відбулася музично-мистецька акція «Карпатський протяг – дія відчайдухів». Це один з заходів еко-мистецького проекту «Нові Карпати без пластикового спаму».

Відчайдухів зібралося чимало. У вагоні можна було зустріти молодь зі Львова, Ужгорода, Чернівців, Рахова, Івано-Франківська та навіть з польського міста Жешува. У вагоні розташували фотовистав-ку з фіксацією найбільш засмічених місць наших Карпат. Згодом ця виставка помандрує містами України. З імпровізованої сцени свою енергію та антипластикові гасла дарували гурти «Кораллі», «Пропала грамота», «Пан Пупец». Обіцяні «От вінта» так і не приїхали…

«Музичний» вагон потягу, який в народі називають «Червоною рутою», викликав неабияке зацікавлення у пасажирів. За їхніми словами, вони «такого ще не бачили!» і «це дуже цікава та корисна акція, до якої ми з радістю долучимося».

Сподіваємося, що такі дії «відчайдухів» нікого не залишить байдужим. Адже те, що нас оточує, ми маємо передати у спадок нашим дітям. Тож нам вибирати, чи це будуть наші чисті гори Карпати, чи гори пластику.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.