Світ

Букмекери назвали фаворитів премії «Оскар»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У березні 2018 року в Голлівуді пройде важливий захід – вручатимуть вже 90 за рахунком всесвітньо відому премію «Оскар». Церемонія нагородження пройде в театрі «Долбі».

Номінантів на найпрестижнішу премію в галузі кінематографа оголосили 23 січня 2018 року. Не секрет, що володарем золотої статуетки мріє стати кожен, хто пов’язаний з індустрією кінематографа. Одна з головних подій у світі кіно не обійшла увагою букмекерів та casino.

На думку букмекера LVBet, фаворитом у головній номінації “Фільм року”, є “Форма води” (TheShapeofWater). Коефіцієнт становить 1.83. Прикметно, що цей фільм 53-річного мексиканського режисера Гільєрмо дель Торо побив рекорд премії. З 24-х можливих категорій, він опинився в списках 13-м. Раніше таке нікому не вдавалося зробити.

Трохи менші шанси має картина “Три білборди за межами Еббінґа, штат Міссурі “. Це повість про матір-одиначку, яка за допомогою білбордів хотіла вплинути на поліцейських, щоб вони знайшли вбивцю її дочки. Картина представлена в шести номінаціях майбутньої премії «Оскар». Коефіцієнт на успіх фільму Мартіна Макдонаха – 2.35.

Замикає «трійку фаворитів» робота Грети Гервіг “Леді Берд”. 34-річна Гервіг, до речі, стала п’ятою в історії жінкою-режисером, що потрапила в шорт-лист премії. Загалом фільм американки номінований у п’яти категоріях. Букмекери дають 9 до 1, що “Леді Берд” стане переможцем у найбільш значущій номінації.

В успіх інших претендентів, букмекери мало вірять: фільм-жахів “Пастка” має коефіцієнт – 26, “Дюнкерк” – 34, “Секретне досьє”– 41, “Назви мене своїм ім’ям” – 51.

Аутсайдерами у списку номінантів є “Примарна нитка” і “Темні часи”. Коефіцієнт в обох варіантах становить – 101.

Зробити ставку на переможців «Оскара» любителям азарту та ultra hot не складе особливих труднощів. Будь-хто охочий може ставити на свій улюблений фільм і ще з більшим інтересом спостерігати за церемонією «Оскар».

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.