Авто

Доба на дорогах Прикарпаття: чотири ДТП, загинула жінка

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
За минулу добу в Івано-Франківській області офіційно зареєстрували чотири ДТП. Є травмовані, одна жінка загинула.

Ось як про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА, пише Репортер.

1. За минулу добу в області зареєстровано 4 дорожньо-транспортні події:

08.03.2018 о 08.17 м. Косів вул. Незалежності. Водій автомобіля марки «БМВ 318», гр. 1984 р.н. житель м. Косів, не впоравшись із керуванням, не обравши безпечної швидкості, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем марки «ФіатДобло», під керуванням гр. 1988 р.н. жителя с. Рожнів, який рухався йому на зустріч. В наслідок ДТП до Косівської ЦРЛ доставлена пасажирка автомобіля марки «ФіатДобло», гр. 1974 р.н. жителька с. Рожнів.

08.03.2018 близько 15.20 Яремчанська МР с. Поляниця. Водій, гр. 1972 р.н житель м. Калуш, рухаючись на автомобілі “Хюндай Сантафе” допустив наїзд на пішохода, гр. 1987 р.н. жительку м. Івано-Франківська, яка йшла по узбіччі дороги та з місця події скрився у невідомому напрямку. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження. Вжитими заходами водія затримано, після чого в Надвірнянській ЦРЛ було проведено медичну експертизу на стан алкогольного сп’яніння – п’яний ( 0,87 проміле).

08.03.2018 близько 11.30 смт. Отинія Коломийського р-ну вул. Шевченка. Водій автомобіля марки «Део Нексіа» гр. 10979 р.н. житель смт Отинія, не врахувавши дорожньої обстановки, не обравши безпечної швидкості руху та дистанції, допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля марки «Фольксваген Джетта» під керуванням гр.1984 р.н. жителя с. Угорники Коломийського р-ну, який здійснював маневр повороту ліворуч. Внаслідок ДТП водій автомобіля «Фольксваген Джетта» звернувся за медичною допомогою в Отинійську лікарню з тілесними ушкодженнями.

08.03.2018 о 20.10 Надвірнянський р-он с. Перерісль вул. Головна. Водій автобуса “Богдан А-09212”, рухаючись ділянкою автодороги між с. Цуцилів та с. Перерісль у напрямку м. Надвірна, вчинив наїзд на невстановленого пішохода, жінку. В наслідок ДТП невстановлений пішохід загинула на місці події.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.