Авто

На дорозі Тисмениця-Франківськ зіткнулося дві автівки, один з водіїв – у лікарні

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
На автодорозі Снятин – Тязів  та в селі Поляниця дерева перегородили дорогу. В Делятині Volkswagen Passat злетів у кювет. 

Цієї доби, 8 лютого, рятувальники області чотири рази виїжджали надавати допомогу на дорогах Франківщини.


8 лютого о 20:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що дорозі Тисмениця-Івано-Франківськ зіткнулися Mercedes Benz та Hyindai Accent. Працівники пожежно-рятувальної служби відключили акумуляторні батареї автомобілів та змили залишки паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги. Внаслідок ДТП водія Hyindai Accent доставили до обласної лікарні Франківська. Водій Mercedes Benz від госпіталізації відмовився.

Цієї доби на дорозі Снятин – Тязів за селом Незвисько Городенківського району впало дерево і перегородило проїжджу частину. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили порізали повалене дерево та відтягнули за межі проїжджої частини дороги.

В селищі Делятин на вулиці 16 Липня Volkswagen Passat  з’їхав в кювет та не міг самостійно виїхати. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою буксирувального троса та пожежного автомобіля витягнули автомобіль на  дорогу.

9 лютого о 00:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Поляниця впало дерево і перегородило дорогу. Працівники пожежно-рятувальної служби селища Ворохта за допомогою бензопили порізали повалене дерево та відтягли за межі дороги.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.