Авто

В Тлумацькій громаді водій збив 71-річного пішохода – чоловік помер на місці

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Смертельна автомобільна пригода трапилась 14 жовтня о 19:25 у Тлумацькій громаді. Водій Peugeot 207 наїхав на пішохода, який був на дорозі. Чоловік від отриманих травм помер. Про це повідомляють у поліції області, пише Репортер

збив пішохода, новини Івано-Франківська

ДТП трапилася  на дорозі  сполученням «Івано-Франківськ-Тернопіль», між населеними пунктами Нижнів та Антонівка.  65-річний водій Peugeot 207 рухався у напрямку Тернополя.

Керманич проявив неуважність і допустив наїзд на пішохода. Останній знаходився на смузі руху автомобіля. Потерпілий, 1953 року народження, місцевий мешканець, від отриманих травм помер на місці події, – йдеться в повідомленні.

Водій був тверезий. Слідчі призначили ряд експертиз для встановлення обставин ДТП, авто помістили на арештмайданчик.

За фактом ДТП розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Поліція закликає водіїв та пішоходів неухильно виконувати вимоги Правил дорожнього руху.

Зокрема, водії будьте уважними за кермом, дотримуйтесь безпечної швидкості руху, дистанції та інтервалу, не порушуйте правила обгону, проїзду пішохідних переходів та перехресть, уникайте ризикованих маневрувань та користуйтесь пасками безпеки.

Пішоходи повинні одягати світловідбиваючі елементи на одяг, для того, щоб бути помітнішими для водіїв у темряві.

До теми: У ДТП на Прикарпатті загинула людина – ще троє у лікарні

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.