Авто

У ДТП на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На Закарпатті трапилась смертельна ДТП, в якій загинув народний артист України Богдан Сташків.

Як повідомили Бліц-Інфо у відділі комунікації Нацполіції у Закарпатській області, внаслідок ДТП загинули двоє чоловіків з Івано-Франківщини, ще одна жінка травмувалася.

У ДТП на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків

Близько 14:10 на автодорозі «Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я» сталася дорожньо-транспортна пригода. Наразі відомо, що 67-річний житель міста Тисмениця Івано-Франківської області, керуючи автомобілем «BMW», не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. В подальшому авто перекинулося на дах. Від отриманих травм на місці ДТП загинув водій та його 59-річний пасажир. Окрім цього, з місця події госпіталізували і 67-річну пасажирку вказаного авто, – кажуть у поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. У справі призначать експертні дослідження, щоб встановити об’єктивні обставини автопригоди. Слідство триває.

За джерелами Бліц-Інфо, в цьому ДТП загинув народний артист України Богдан Сташків.

Богдан Михайлович Сташків народився 21 серпня 1957 року в с. Дички Рогатинського району. Народний артист України, володар гран-прі Міжнародного конкурсу вокалістів у Голландії (1989 р.). Нагороджений орденом ” За заслуги” ІІІ ступеня, орденом Христа Спасителя (2001 р.), орденом Князя Володимира (2002 р.), орденом Юрія Побідоносця (2007 р.), орденом Андрія Первозванного (2008 р.), орденом “Знак пошани” (2007 р.), медаллю Міністра оборони України за благодійну миротворчу місію у Косово (2006 р.).

Читайте: Троє травмованих та один загиблий – ДТП сталися у Коломиї, Отинії та Косівському районі

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.